Toch nog vragen over folders bezorgen?

Folders bezorgen doe je elke week op zondag (in principe), maandag en/of dinsdag, dus dat wil je goed organiseren en combineren met school of sport of een ander bijbaantje. Zorg daarom dat je niet met vragen blijft zitten en kijk hieronder bij de veelgestelde vragen.

 • Hoeveel en wanneer krijg ik betaald?

  Hoeveel krijg ik precies betaald? 

  Als je bezorgt bij Spotta en je bent jonger dan 18 jaar, dan verdien je per uur meer dan wanneer je in de supermarkt zou werken. Een bezorger die 2 uur folders bezorgt, verdient tot circa 7,50 euro. Je vergoeding is mede afhankelijk van het gewicht van de folders. Het is de ene week meer dan de andere week. Houd er ook rekening mee dat je in het begin langer met bezorgen bezig bent waardoor je omgerekend per uur minder verdient dan wanneer je een aantal weken hebt bezorgd en dus meer ervaren bent. Ook het hulpmiddel dat je gebruikt, bijvoorbeeld een fiets of een karretje, heeft invloed op de tijd die je bezig bent met een folderwijk.

  Bij je aanstelling hoor je wat jouw wijk je per week ongeveer oplevert. Het precieze bedrag staat trouwens elke week op jouw persoonlijke internetpagina; Mijn Spotta.

  Wanneer krijg ik uitbetaald?

  Gemiddeld twee keer per maand krijg je je verdiende Bezorgvergoeding op je bankrekening gestort. Bekijk hieronder wanneer bezorgers hun vergoeding ontvangen in 2019.

 • Waar kan ik terecht voor vragen en problemen?

  Je kunt altijd rekenen op je collega's van de Bezorgersservice van de Spotta locatie in jouw regio. Als je start met folders bezorgen, komt de Bezorgerscoördinator bij je langs om met je te bespreken hoe het allemaal in zijn werk gaat.

  Heb je vragen of loop je tegen problemen aan bij het bezorgen? Dan kun je altijd even bellen of e-mailen met de Bezorgersservice via 088 - 868 2000 of vul hier het contactformulier in.

 • En als ik wil stoppen met bezorgen?

  Doorgeven dat je wilt stoppen doe je altijd bij je eigen afdeling van de Bezorgersservice. We vragen je dat uiterlijk vier weken van tevoren te doen. Want dan hebben we tijd om een andere bezorger voor jouw wijk te zoeken. Ga naar het  contactformulier en vul je bezorgersnummer in, je adresgegevens, je telefoonnummer, je e-mailadres, de datum waarop je wilt stoppen en de reden waarom je opzegt. Je ontvangt altijd een bevestiging.

  Weet je een vervanger?
  Ga je stoppen en weet je iemand die jouw wijk graag wil overnemen? Dan kun je dit ook meteen doorgeven.

 • Ik ben ziek, wat moet ik nu doen?

  Als je ziek bent of op vakantie gaat, verwachten we dat je zelf voor vervanging zorgt.  Je hebt vast wel een vriend(in), zus, broer of buurjongen die jouw wijk tijdelijk van je wil overnemen.

  Je vakantieplannen geef je door via het vakantieformulier in Mijn Spotta, jouw persoonlijk internetpagina. Lukt het niet om vervanging te vinden? Neem dan contact op met je collega's van de Bezorgersservice via telefoonnummer 088 - 868 2000.

 • Wat zijn de actievoorwaarden voor het winnen van een iPhone met de eindejaarskaartjes?

  ‘’Meld je vóór 15 januari 2019 aan via foldersbezorgen.com/bezorger-worden. Vul bij ‘’Hoe heb je ons gevonden?’’ als antwoord ‘’Eindejaarskaartje’’ in. Als je daadwerkelijk start bij ons met bezorgen, maak je kans op een iPhone.’’

  • Je hebt je vóór 15 januari 2019 aangemeld via foldersbezorgen.com/bezorgerworden
  • Je hebt in het aanmeldformulier bij ‘’Hoe heb je ons gevonden?’’ als antwoord ‘’Eindejaarskaartje’’ ingevuld
  • We hebben een wijk voor je beschikbaar
  • Je bezorgt minimaal 2 maanden voor ons
  • De prijswinnaar krijgt uiterlijk 20 april 2019 bericht
  • De winnaar wordt in april bekendgemaakt op Mijn Spotta en de Facebook en Instagrampagina van @Spottabezorger.
  • De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld
  • Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden

Betaalschema 2019