Meld je aan voor een vakantiebaan

Bezorgers willen natuurlijk ook wel eens op vakantie. Dus dit is je kans! Grijp 'm met beide handen aan en neem tijdelijk een bezorgwijk over van een bezorger bij jou uit de buurt. Gewoon een week of een paar weken geld verdienen, in een paar uurtjes per week. Je houdt dus genoeg tijd over voor andere dingen die je wilt doen!

Meld je direct aan via de button rechts. Dan kijken wij of we een vakantiebaan voor je hebben bij jou in de buurt. Je kan je natuurlijk ook meteen aanmelden voor een vaste eigen wijk.

Hoeveel krijg je betaald als vakantiebezorger?

Als je bezorgt bij Spotta krijg je een minimum uurloon voor jouw leeftijd en dit vermenigvuldigen we met de bezorgtijd van jouw wijk. Hierbij krijg je ook nog een gewichtstoeslag en een vakantietoeslag. Een prima vakantiebaan.

Bij je aanstelling hoor je wat jouw wijk je per week ongeveer oplevert. Het precieze bedrag staat elke week op jouw persoonlijke internetpagina: Mijn Spotta.

Twee keer per maand uitbetaald

Bij ons hoef je niet lang op je geld te wachten, ook niet als je alleen een vakantiebaan bij ons hebt. Gemiddeld twee keer per maand krijg je je verdiende bezorgvergoeding op je bankrekening gestort.