Je toekomstige collega's

Als je wil weten hoe bezorgen in de praktijk gaat: praat dan eens met een bezorger. Dat is niet zo moeilijk, want er werken maar liefst 21.000 bezorgers voor Spotta. Misschien ken je een bezorger in je buurt of op school. Of misschien heb je een broer of zus die bezorgt. Maar wij hebben ook bezorgers laten vertellen over wat ze er goed aan vinden en wat ze minder aanspreekt.

Allemaal bezorgers die (net als jij straks) bezorgen op zaterdag, zondag (in principe) en/of maandag. Bekijk op deze pagina een of meer filmpjes! Dan weet je wat je kan verwachten en of het iets voor jou is.

Ayoub, 13 jaar

Ayoub vertelt waarom hij folders bezorgt en waarvoor hij aan het sparen is. Ook geeft hij aan wat de voor en nadelen van bezorgen zijn in zomer en winter. Bekijk hier het filmpje van Ayoub.

Dimitrie, 14 jaar

Dimitrie is 14 jaar en bezorgt een half jaar folders voor Spotta. Het leuke aan folders bezorgen vindt hij het geld en mensen spreken in de buurt. Minder leuk is dat het af en toe slecht weer kan zijn. Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje van Dimitrie.

Ishiqa & Shereeka, Allebei 13

Ishiqa & Shereeka zijn vriendinnen en kwamen er toevallig achter dat ze allebei folders bezorgen voor Spotta. Ishiqa bezorgt haar folders met een karretje. Shereeka vindt het leuk dat je zelf kunt bepalen wanneer je je folders bezorgt.

Chelsea, 15 jaar

Chelsea bezorgt nu een half jaar folders. Ze wil van haar loon graag een Go-Pro kopen. Naast folders bezorgen maakt ze vlogs en speelt ze voetbal. Bekijk wat ze leuk vindt aan het folders bezorgen.