Spotta is een professionele organisatie met veel ervaring in het begeleiden van jongeren in hun (eerste) bijbaan. Er zit een gespecialiseerd team klaar voor jouw zoon of dochter. Als ouder/verzorger krijg je natuurlijk ook te maken met het baantje van jouw zoon of dochter. Om te beginnen omdat er natuurlijk elke week folders bij je thuis worden afgeleverd. Wij waarderen het zeer dat je meedenkt, meehelpt en/of meekijkt met jouw kind; deze stap naar zelfstandigheid is immers een grote. Wij weten uit ervaring dat de ene bezorger zelfstandiger is dan de ander en dan is het goed om te weten dat er iemand meekijkt.

Algemene bezorgersinformatie

  • Je kind kan bij vragen altijd contact opnemen via bezorgen@spotta.nl of het contactformulier op Mijn Spotta met zijn/haar collega's van de Bezorgersservice 
  • Je kind krijgt inloggegevens voor Mijn Spotta, een persoonlijke internetpagina. Hier is de Bezorgvergoeding te vinden. Ook staat daar:
    - Alle informatie over het bezorgen en het laatste nieuws (bijvoorbeeld over extra folderpakketten of andere wijzigingen).
    - `GET READY!': de beste voorbereiding op het bezorgen in de vorm van een 15 minuten durende game. Hierbij wordt uitgelegd wat het bezorgen inhoudt.
  • Alle bezorgers krijgen twee keer per maand uitbetaald op hun bankrekening.

Belangrijke informatie over het bezorgen zelf

  • In het begin kan het bezorgen wennen zijn waardoor het wat langer kan duren.
  • De bezorgdagen zijn zaterdag, zondag (in principe) en/of maandag tussen 7.00 en 19.00 uur.
  • Mocht jouw kind een keer niet kunnen bezorgen door vakantie of ziekte, dan verwachten we dat hij of zij zelf een vervanger regelt. Als dit niet lukt kan hij of zij natuurlijk contact opnemen met de Bezorgersservice via bezorgen@spotta.nl of via het contactformulier op Mijn Spotta