Meld je aan als bezorger

Extra geld verdienen in korte tijd... word dan bezorger bij Spotta. Je wilt graag extra geld verdienen. En toch genoeg tijd overhouden voor school, sport of je andere bijbaantje. Grijp dan je kans om folderbezorger te worden bij Spotta. Aanmelden is zo gebeurd.

De voordelen als folderbezorger

Werken als folderbezorger heeft voor- en nadelen. Af en toe kan het zwaar werk zijn, bijvoorbeeld in de regen of als er veel sneeuw ligt in de winter. Maar daar tegenover staan mooie voordelen:

  • Je verdient lekker
  • Je bezorgt in je eigen buurt
  • Je bezorgt maar een paar uurtjes per week
  • Je kunt je eigen tijd indelen
  • Je krijgt twee keer per maand uitbetaald

Ben jij benieuwd wat bezorgers zelf zeggen over het lopen van hun folderwijk? Bekijk hier de ervaringen van je toekomstige collega's en meld je snel aan om bezorger te worden. Ben je benieuwd of je geschikt bent om bezorger te worden? Doe hier de test om te kijken of jij de ideale folderbezorger bent die wij zoeken.

Aanmelden om bezorger te worden

Om erachter te komen of Spotta een wijk voor jou in de buurt vrij heeft, hoef je alleen even het aanmeldformulier in te vullen. Wij gaan met jouw gegevens aan de slag. We kijken of er een wijk voor je vrij is of vrij komt. Lukt dat, dan nemen we meteen contact met je op om te overleggen. Voor je het weet ben je een van de 21.000 bezorgers van Spotta.